Nu publicam aici decat informatii care circula libere pe internet si in presa scrisa si online. Pentru toate informatiile publicate pe acest site a fost indicata sursa. De asemenea, in cazul publicarii de materiale informative originale (articole, mp3, filme, fotografii, etc.) aceasta s-a facut cu respectarea legilor in vigoare si avand acordul autorilor.

  Anunturile de publicitate de pe acest site sunt furnizate de companii de publicitate si sunt difuzate atunci cand accesati site-ul nostru. Aceste companii pot folosi datele dvs. (IP-ul computerului dvs.) in scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. In nici un caz nu vor fi folosite sau inregistrate date personale ale dumneavoastra, cum ar fi: numele, adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail, etc.). Daca doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici: Politica de confidenţialitate a reţelelor de publicitate şi de conţinut Google. Pentru informatii in limba romana:

Politica de confidentialitate pt. anunturile Google si pentru reteaua de continut Google.

   Tv Live Romania este autorul acestui site web si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, Tv Live Romania fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestui site sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe acest site.

 Va multumim.

TV LIVE ROMANIA

 

 

Politica de confidentialitate

 

 

 

TV. LIVE DIN ROMANIA

IMAGINI LIVE ROMANIA

WEB TV. ROMANESC

ZIARE ROMANESTI

TV. LIVE INTERNATIONAL

WEB-HOSTING GRATUIT

RADIO LIVE ROMANIA

UTILE, STIRI ROMANIA

FETE FRUMOASE

ROMANIA INEDIT

REMEMBER TV.

MUZICA ELECTRONICA

CONTACT

Tv Live Romania

Bucuresti

Gradina

Auto-moto

Litoral